Obyś nie trafił na sk...ów co w ramach zemsty za nieudany łup powyginają Ci ramiona wycieraczek albo porysują auto
bardzo realne - nie da się wyjąć, to trza ro...lić - na złość
Zamieszczone przez Voit
...Jestem pewny, że nastepnej nocy zginą całe ramiona, wraz ze świetnie zabezpieczonymi pióram
jak będzie patent na to, to na poczekaniu wytną całe podszybie
Zamieszczone przez aro_40
Moim zdaniem, gdyby nie było amatorów na tanie wycieraczki kupione od gościa spotkanego na ulicy, to nie było by amatorów na wyciaraczki naszych autek. I to jest najlepszy sposób na złodzieji
ale niestety tak jest "Polska to taka dziwny kraj"
oleć chociaż i tak można się w....wić. Gorzej jak spotka to Cię kilka razy.
Kiedyś mojej żonie kilka razy zapier...i paliwo z seicento robiąc dziurę w rurze od wlewu do zbiornika, (trzeba było wymieniać z całym wlewem, potem już były na szczęście zamienniki. Zrobiłem osłonę i na szczęście nic nie ukradli więcej. Ale teraz mieszkam na ogrodzonym osiedlu (ale nie strzeżonym) i sąsiadowi z nowego bmw x1 urwali lusterka. Siostra kumpla mieszka w spokojnej okolicy i najpierw z golfa V ukradli jej wkłady lusterek, a potem całe lusterko (koszt w aso 1000 + 400 wymiana z malowaniem, a zamiennik nowy 140 zł + wymiana i malowanie.
Niestety póki będą chętni, co kupili samochód, a potem nie mają albo żal im 100 zł wydać jak coś trzeba kupić, to będą amatorzy cudzej własności.
Polska to nie tylko dziwny kraj, ale nawet "dziki kraj" i powinny być kary jak u dzikich
czay,
Niestety póki będą chętni, co kupili samochód, a potem nie mają albo żal im 100 zł wydać jak coś trzeba kupić, to będą amatorzy cudzej własności.
Polska to nie tylko dziwny kraj, ale nawet "dziki kraj" i powinny być kary jak u dzikich[/quote
niestety.taka prawda :cry:
POZDRAWIAM ARTUR
moja octavka http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=48074
arturozory, ale zrobiłeś druciarstwo
Nie wiem gdzie Ty mieszkasz ale w głowie się nie mieści żeby kraść pióra...Kto to później kupuje, przecież trudno ocenić stan piór.
Jeśli takie akcje zdarzają się częściej to zapodaj jakąś kamerę na auto, jak będziesz miał nagranie, wyłowisz szczurków na ulicy i sam się z nimi rozliczysz
Witam!
loyd: kół to raczej nie kradną :?: :!:
Borsuk2: racja
arturozory: jasne, że paranoja, ale tak u nas jest :diabelski_usmiech . Masz alternatywę - zdejmujesz wycieraczki i zakładasz, albo robisz taki patent (świetny) i ryzykujesz ich zniszczenie.
Pozdrawiam
Komentarz